Aktiviteter
Loading...
Senaste kommentarer
  Senaste bilder från våra gallerier Se alla bilder »

  Att bli medlem i Nedre Ljungans Forspaddlare har sina fördelar. Vi håller regelbundna träningar under sommar och vinter, gör en del utflykter till andra paddelvatten och har mycket utrustning man kan testa innan man skaffar egna saker. Klubbstugan ligger precis bredvid Grenforsen och har en bastu.

  Medlemsavgifter för NLF
  Medlem 16 år eller äldre: 300 kr
  Medlem under 16 år: 75 kr
  Familjemedlemsskap 600kr

  Materialavgift 300 kr
  Materialavgift tas ut för medlemmars mer än enstaka lån av kajak/utrustning. Saknar man egen utrustning och vill använda klubbens prylar får man alltså lägga en liten slant. Vi köpte in ännu fler kajaker och annan utrustning 2009 så det finns en del att välja på.

  Inomhusträning/prova på träning för ej medlem:
  80kr/vuxen
  40kr/barn under 16år
  Inomhusträning för medlem: 40kr

  Avgifterna betalas in på Plusgiro 492877-6. Märk inbetalningen med namn samt med vad inbetalningen avser (t.ex. ”namn +medlavg+mtrlavg 2011”).

  Medlemsuppgifter
  Vi ska rapportera in medlemsuppgifter till kanotförbundets register så vänligen mejla Mikael Ditzler (micke255@hotmail.com) namn, adress, telefon och personnummer så att han kan kontrollera och lägga in aktuella uppgifter.

  Det finns inga krav på lotteriförsäljning eller liknande för NLF’s medlemmar. Vi hjälps åt vid ett par tillfällen per år att snygga till kring klubbstugan, det är allt.

  Mailutskick

  Vid träningar skickas mail ut på maillistan, för att bli medlem på maillistan skicka ett tomt email till nlf_forspaddlare-subscribe@yahoogroups.com. Om du inte längre önskar vara med på mail listan skickar du ett tomt email till nlf_forspaddlare-unsubscribe@yahoogroups.com. Om du vill skicka ett meddelande på listan så skickar du mailet till nlf_forspaddlare@yahoogroups.com.
  Vi har även en grupp på fecebook, gilla den så får du även information där när  det är någon slags meddelande som lämnas.

  Torrpaddling vid Grenforsen
  Torrpaddling vid Grenforsen